Sraz 16.9.2017 – Valná hromada a nové vedení klubu

Dne 16.9.2017 proběhla v hotelu LONY v Kozovazech výroční Valná Hromada (VH) klubu. Po pětiletém volebním období, kdy končily všem členům funkční období v orgánech klubu, byli úspěšně zvoleni členové do nových funkcí. Proběhla tedy volba všech členů Rady včetně volby Presidenta. Sraz a VH byla velmi přínosná – z mnoha zajímavých momentů bych chtěl vyzdvihnout dva nejdůležitější okamžiky:

1) Přijetí dvou nových členů – Karlosse a Standy… KLUCI VÍTEJTE MEZI NÁS!!!

2) Představení a schválení nové klubové Hymny – písně VICTORY, kterou pro náš klub složil a nazpíval Bart, syn člena klubu Doktora (který se na vzniku písně také podílel a bez nějž by určitě nevznikla). Doktore a Barte – DĚKUJEME!!!

Kamarádi, jste výborná parta – nyní je to ještě více vidět. I přes nepřízeň osudu (vinou rozhodnutí výrobce o ukončení výroby motocyklů Victory) stále držíme spolu a rozhodli jsme se, že budeme dále hrdí na naše unikátní stroje. Prohlašuji, že již jen samo vlastnictví motocyklu Victory značí výjimečnou osobnost, odvahu vystoupit z davu a silnou vůli čelit nejisté budoucnosti!

Je mi ctí, že jsem od takových lidí dostal natolik širokou podporu. Vynasnažím se Vás nezklamat a náš klub posunout zase o kus dál.

Mathe
President